AKTUELNO

Ovoga puta pevaču je zaprećeno preko društvene mreže Instagram zbog fotografije na kojoj zajedno s devojkom Barbarom Bobak i jednim prijateljem, koji je nepoznat javnosti, pozira obučen kao mesar.

Darko Lazić ponovo je u problemu zbog vođe navijačke grupe Principi, koji je optužen za najteža krivična dela, Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i njegovog pomoćnika Marka Miljkovića, zvanog Mare Mesar.

Ovoga puta pevaču je zaprećeno preko društvene mreže Instagram zbog fotografije na kojoj zajedno s devojkom Barbarom Bobak i jednim prijateljem, koji je nepoznat javnosti, pozira obučen kao mesar. Njih troje nose bele mantile po kojima je krv, a Barbara u rukama drži protezu za nogu što je korisnike Instagrama podsetilo na zlodela za koja su optuženi Velja, Mare i članovi njihovog klana.

- Samo se vi za*ebavajte s Veljom i Maretom - navedeno je u jednoj Instagram priči koja kruži društvenom mrežom, a na kojoj je podeljena ova fotografija. Ali to nije jedina preteća poruka.

Foto: Instagram.com

- Laziću, debilu, odavno znaš šta duguješ Nevolji, potrudiću se da Velja ovo vidi i neće biti dobro, veruj mi - navedeno je u drugom storiju. Inače, ime Darka Lazića dovedeno je u vezu s Belivukom nakon što je pevač saslušan u policiji zbog automobila "mercedes CLK" koji je 2014. poklonio bivšoj supruzi Ani Sević. Spekulisalo se da je taj automobil kasnije prodat čoveku koji je navodno blizak Veljinom klanu. Kako smo ranije pisali, problem s "mercedesom" je nastao kada je policija u novembru prošle godine kontrolisala automobil koji je bio parkiran na Zvezdari u Beogradu. Ispostavilo se da tablice koje su bile na njemu pripadaju drugom autu, tačnije "jugu", pa je automobil odvezen na parking MUP kako bi se uradile sve neophodne provere. Tada je Kurir došao u posed pretećih poruka koje je navodno Laziću slao izvesni Džoni, blizak Veljku Belivuku.

- Zdravo, Darko, Džoni je, ovako, vidim da se praviš lud, daješ neke izjave u policiji kako ti auto nisam platio. Kako da platim svoj auto koji mi nikada nisi ni platio, debilu narkomanski. Je*em ti onu mamu seljačku, budem li čuo da pomeneš mene, Velju i Mareta, moj si - jedna je od poruka.

Uplašen za svoju bezbednost, pevač je unajmio i obezbeđenje i objasnio u kakvom je odnosu sa ovim opasnim klanom.

- To su ljudi koje nikada nisam upoznao, niti znam te momke, niti sam ikakvu saradnju imao s njima. Imam veliko poštovanje prema ljudima iako ih ne znam. Ali ja sam umetnik, pevač, neću da me provlače po glupim kontekstima - rekao je Lazić za medije.

Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt s Lazićem i Barbarom, ali se oni nisu javljali na brojeve telefona poznate redakciji.

Autor: M.K.