AKTUELNO

Uživaju u njenom društvu.

Dara Bubamara skoro tri decenije žari i pali estradnom scenom kako u našoj zemlji, tako i u regionu. Iako je često u Beogradu, rođena Novosađanka nikada nije želela da se odseli iz svog rodnog grada.

Pevačica poseduje nekoliko nekretnina, a među njima je i penthaus koji se nalazi u jednom od novijih, elitnih naselja u Novom Sadu. Pevačica se potrudila da svom sinu Kosti i sebi nađe dom koji je blizu svega što im je potrebno, a sa druge strane dovoljno odvojen od znatiželjnih pogleda, kako bi imali privatnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica ima i privatan parking, za stanare zgrade, te uvek može bez problema da parkira svoj skupoceni automobil koji u tom trenutku vozi. Darina komšinica je ispričala da, kada je tu, pevačica često provodi vreme u obližnjem kafiću.

- Stalno je viđam u kafiću u njenoj ulici, a iza tog lokala je njena zgrada, gde živi sa sinom. Kada ne dolazi, verovatno je tada na putovanjima, a možda i sa dečkom. Znam da joj neretko nose hranu na adresu iz tog kafića, Toni bude tu. Fina je, uvek raspoložena, nasmejana, retko se desilo da je vidim iznerviranu. Nekad projuri kolima, ali dobro, znamo svi da voli brzu vožnju, ona žena to ne krije - kaže Darina komšinica.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako u poslednje vreme izbegava da objavljuje fotografije sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem, s obzirom na to da je njihova veza bila veoma izložena javnosti, očigledno je sve u redu među njima.

- Ma da, koliko ja znam, zajedno su, jedino da kriju da su raskinuli, ali ne verujem, mislim da je sve u najboljem redu - dodala je komšinica.

U obližnjem salonu lepote radi Darina rođaka koja je otkrila kakva je pevačica u privatnosti.

- Viđamo se kad možemo, ona je mnogo pozitivna i jako dobra žena, neiskvarena je, što je meni jako bitno, vidim kad se svašta priča i piše o njoj, a znam da to nije tačno, uvek hoće da izađe svima u susret koliko može - zaključila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Dara Bubamara