AKTUELNO

I dalje nisu sve razjasnili!

I dalje traje emisija "Pitanja novinara", a predstavnica sedme sile podigla je Mateju Matijevića, kako bi popričala sa njim o situaciji između njegove devojke Anđele Đuričić i njegovog najboljeg druga Frana Pujasa.

Koliko se neprijatno osećaš kada čuješ da ti drug krišom iza leđa ljubi devojku, zove je u krevet - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se tako postavi, ne zvuči lepo, ali smo sve ovde raščivijali... Ja to nisam imao prilike da vidim, nije mi pušten klip. Ja nisam budala da branim zdušno nešto što nisam video. Ono o čemu smo pričali ovde i kako su objasnili, ja sam imao razumevanja za to. Oni su se združili ovde, nije to s neba u rebra. Čovek je popio deset piva... Ne želim da pravdam, nisam video situaciju, ali to o čemu smo pričali ovde, to mi je u redu. Ona mi je to prijavila, jer je u toj situaciji videla da neko nešto može da protumači, opterećena rijalitijem i da to možda neće da deluje okej. To nju najbolje pitajte, da li se uplašila, ne znam, možda joj je delovalo tako... Ja sam odmah rekao, da joj to nije delovalo strašno, ne bi tako odmah reagovala - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, zašto si odjednom imala potrebu da što pre ispričaš Mateji šta se desilo? - pitala je novinarka.
Ja generalno nemam neke drugove i nisam u fazonu da dođe bilo koji dečko da me poljubi. Osećala sam se neprijatno, jer imam momka. Ja znam da Fran nije imalo loše namere. Ja u spoljnom svetu nemam takav kontakt sa muškarcima, imam samo drugarice, želela sam Mateji odmah da prenesem, da ne bi ispalo nešto... Na vreme sam prenela svom dečku i ne vidim problem - odgovorila je Anđela.
A zbog čega si rekla da imate problem? - pitala je novinarka.
Rekla sam mu da imamo mali problemčić, jer sam mislila da je Mateja već ljut na njega. A Mateji sam rekla jer sam htela da kažem - dodala je Đurićićeva.
Ja sam ova dva meseca što sam proveo sa Franom napolju stekao neko lepo mišljenje o njemu i donekle sam stekao neko poverenje - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li znaš da su gledaoci stekli mišljenje da Anđela želi da se približi Marku? - pitala je novinarka.
Njima je Stanija provodadžisala, da je htela, bila bi sa njim verovatno - odgovorio je Mateja.
Ja sam na početku pričao sa Stanijom, ona mi je nametala da probam sa Anđelom, ja sam rekao da mi cura ne leži, njeno ponašanje itd. Stanija mi je rekla da pokušam, nikakva hemija nije postojala. Ja smatram da to nije to. A ove teme, šta je bilo na žurki, šta nije, ne treba toliku pažnju davat, oni su sad u vezi i to je to. Ona nije imala želju da mi se približi, ali je na toj žurki došla tu i plesala, malo mi je bilo čudno. Nismo mi bili drugari kao Fran i ona pa da dođe tako blisko da pleše. Malo mi je bilo čudno... To mi nije bilo jasno. Ali možda je bila u tom modu... - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam stajala i pored Janjuša i pored Stanije i pored Dina, sa Dinom sam čak prisnije igrala. I što se tiče žurke, ja sam od prve žurke jedna od najveselijih devojaka. Ja volim dobru atmosferu - odbrusila je Anđela.
Da ja imam problem sa nečim, ja bih joj zamerio - dodao je Mateja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.