AKTUELNO

Ona ima dve naslednice, a obe su nasledile njenu lepotu.

Folk pevačica Maja Marijana devedesetih godina bila je jedna od najlepših srpskih poznatih dama. Ona je poslednjih godina zapostavila muzičku karijeru, a u njenom životu se već dugo ništa ne menja.

Foto: TvPink Printscreen

Maja Marijana danas ima 44 godina i iz braka sa Mladenom Šmakićem ima ćerku Milicu, dok joj je Anđela naslednica iz prethodnog braka.

Foto: Printscreen

Milica je sada završila osnovno obrazovanje, a ponosna majka nije sakrila sreću zbog svoje maturantkinje. Iako je Marijana deo javnog života, njene naslednice su živele povučenim životom kao i ostala deca.

Na maturskoj večeri, bez preterane pompe Milica je se pojavila u crnoj haljini i sandalama, ali nije od ove posebne večeri pravila preterano bitan javni događaj, već joj je bilo bitno da se provede sa svojim drugarima iz klupe sa kojim se družila osam godina.

Ovo je ujedno bila i prilika da se nakon burnog perioda koji je bio iza njih pre nekoliko godina, porodica ponovo okupi.

PROČITAJTE JOŠ: LUKASU NIŠTA NEĆE BITI JASNO! Sonja ZAPREPASTILA SVE: Ovo je moja prva ljubav!

Naime, Marijana i njen suprug Mladen sada su u dobrim odnosima nakon što ga je pre tri godine optužila za fizičko zlostavljanje.

Autor: M. K.

#Maja Marijana

#pevačica

#ćerka

'