AKTUELNO

Aktuelna trojka!

Emisija "Pitanja gledalaca" i dalje traje, a naredno pitanje Milan Milošević postavio je Mensuru Ajdarpašiću:

Šta si tačno video da radi Anđela, pa pravi od Mateje majmuna? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja lično nisam video ništa, ako mene pitate, ona je preslobodna. Meni se samo neki postupci ne sviđaju. Fran i on su dobri drugovi, do mene je došla informacija da su svi popili dosta sinoć, buni nas samo jedna stvar. Fran je jednom izjavio da mu je Anđela najinteresantnija devojka, neće to drugarstvo potrajati, Mateja je to trebalo da uzme u obzir. Meni je rečeno da su Anđela i Fran bili na korak do poljupca. Čuo sam da je ona odmah otišla do Mateje da mu kaže, Sandra je isto bila tu, Anđela se tu ograđuje od svega - odgovorio je Mensur.
Sledeće pitanje je za Frana: Zašto si Anđelu zvao u krevet? - usledilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nije bilo tako. Meni se Anđela ne sviđa, neću ulaziti u bilo kakve veze, istog svog prijatelja sam savetovao da uđe sa njom u vezu - pravdao se Fran.
Fran jeste nju zvao u krevet, jer je Anđela rekla Franu da ima nešto da mu ispriča, zvao ju je da dođe, to je istina - otkrila je Matora.
S obzirom da nije bilo ništa, očigledno si i ti sama videla da postoji nešto što bi ovi ljudi komentarisali, da je on preterao, već je u podsvesti imala to da nešto nije u redu. Ne treba da se pravdaš ako si čista - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

To sam ja isto Anđeli danas rekao - složio se Mateja.
Fran i ja imamo idealan odnos, on je meni drug, meni ništa nije lično rekao, uvek je drugarski nastrojen. Fran je mene drugarski poljubio - pravdala se Anđela.
Postoji stvari koje su podsvesne. Ovde se desilo da ju je Fran poljubio, postoji opcija da se njoj Fran sviđao i u glavi joj je možda to. Mislim da se izlanula - komentarisao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga