AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno!

Goran Bregović u jednom intervjuu otkrio je kako je izgledao njegov provod sa Džejem u kafani, gde se i zapucalo.

Foto: Tanjug/Milutin Marković

- Džej me je pozvao i rekao da ide ekipa sa Dorćola u jednu kafanu na provod i da hoće da pođem sa njima. Otišli smo u tu kafanu gde je bilo puno profesionalnih pevača. Bio je baš dobar provod. I sad mi kako sedimo gledamo u stepenice kojima se silazi u kafanu. Odjednom se pojavljuje jedan u kupaćim gaćama, vadi pištolj iz gaća i kreće da puca. Puca u zvučnike, puca u klavijature. I svi popadaše pod stolove. Jedini ja sedim", pričao je Bregović.

Kada se ovaj ispucao i otišao, ljudi su počeli da izlaze ispod stolova. A onda novi šok, prenose domaći mediji.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Ovi krenuli da izlaze ispod stolova, a jedan frajer sa buketom ruža prilazi i pruža buket pevačici Mini, a jedan drugi vadi prsten i prosi je. Posle je sve krenulo u nekom drugom ritmu, krenulo ka svadbi. I niko nije policiju zvao. Posle su neki zamerili Džeju što nije zvao onog tipa u gaćama. Zaboravili su da ga pozovu u izlazak i on je došao da im objasni da to ne može tako. Sutradan je on zvao da se izvini što je to uradio - ispričao je Bregović.

Kako pišu dalje mediji, Bregović je ispričao da su mu mnogi žestoki momci kada se sve to završilo čestitali što je imao dobre živce jer je ostao da sedi.

- A ja kontam, ma kakvi živci, nego imam slabe reflekse - ispričao je Bregović.

Foto: Beograd.rs

Autor: M.M.

#Goran Bregović