AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno!

Voditelj Darko Tanasijević nalazi se u novom delu Zadruge, a njemu se pridružio Nikola Grujić. On će progovoriti o noći koju je proveo sa Sandrom, nakon snimanja spota i otkriti svoju stranu priče.

Naravno da me je iznenadilo. Neko koga se nisam ni setio, nisam je prepoznao. Devojka ako se nije ugojila jedno 30-40 kilograma, ništa nije uradila. To je bilo pre pet godina. Nismo imali ništa, osim snimanja spota. Ponudio sam svim devojkama da ostanu kod mene, da prenoće. Ostale devojke su se snašle, a i kad je čula da sutra radimo u Beškoj, blizu Novog Sada. Rekao sam što se mene tiče može slobodno da prenoći i da ćemo sutra moći da je odvezemo do Beške - započeo je Nikola.
Nakon toga što se, prema njenoj priči desilo, pokušavao si da ostaneš u kontaktu. Čak je rekla da si je poslednji put kontaktirao dve nedelje pre nego što ćeš ući - dodao je Darko Tanasijević.
Demantovala je sama sebe. Rekla je da smo prenoćili i probudili se zajedno, a posle da smo bili sat-dva i ja sam otišao u drugu sobu. Rekla je da nije znala da sam oženjen, a pritom je moja svastika bila u istom spotu sa njom ceo dan i celo veče. Rekla je da je videla nakon dva dana da sam oženjen, kad sam je dodao na Fejsbuku, a nikad se nisam izjašnjavao. Nisam korostio tu opciju, tako da nije mogla da vidi. Uradila bi bilo šta da dođe do popularnosti i slave. Saznao sam da je snimila pesmu pre ulaska i da je pratila sve iz Zadruge. Neko ko je opsednut rijaltijem. Očigledno je to normalno - rekao je Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si siguran da ti žena veruje? Da li ste imali trzavice u braku? - pitao je voditelj.
Ne, nešto posebno. Ima tolerancije, imamo savršen odnos. Da li mi veruje? Naravno da da. To veče ako nije bila supruga, siguran sam 90% da je bila. Ako je baš to veče bila kod njenih, nema mi logike bila je njena rođena sestra. Koji bi to normlan čovek uradio? - odgovorio je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola Grujić osvrnuo se i na bolnu ispovest njegove svastike, Viktorije Mitrović.

Ona je pobedila samim tim što je prevazišla takav horor. Ja sam samo znao da je ona doživela traumu. Kad je krenulo da se priča mene takve stvari potresu. Juče sam razmišljao da popijem nešto za smirenje. Ne mogu da slušam takve stvari, jezivo i horor. Ja to ne volim da slušam. Pretpostavio jesam da je doživela maltretiranje, ali ovo što sam čuo nisam mogao da pretpostavim - govorio je Grujić.
Mensur se izdvojio kao neko ko napada zadrugare ili neko koga napadaju, na čijoj strani je pravda? - pitao ga je Darko Tanasijević.
Ne iznosim mišljenje, mislim da je još rano. Mislio sam da ću ranije uspeti da skeniram sve ljude. Bojim se da se ne opečem, da mi ne bude krivo, napadnem nekoga, a kasnije shvatim da nije takav. Daću sud o svakome kad budem siguran - zaključio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga