AKTUELNO

U domaćim medijima se šuškalo da je poznata pevačica u vezi sa oženjenim biznismenom iz Hrvatske.

Dara Bubamara trenutno uživa u Crnoj Gori i ne obazire se mnogo na optužbe izvesne Vesne iz Hrvatske koja tvrdi da ju je muž ostavio zbog ove poznate dame. Iako gospođa iz Hrvatske tvrdi da je njen muž ostavio njihovo dvoje dece i nju, Dara tvrdi da je ne zanimaju tuđi brakovi i da je srećna i zaljubljena.

- To nije istina! Ta žena lupeta! Imam dečka i ne interesuje me ko se razvodi - poručila je Bubamara.

Foto: Instagram

Naime, izvesna Vesna tvrdi da je upravo Dara kriva za njen bračni krah.

Sumnjala sam da ima neku, ali ni slutila nisam da je reč o poznatoj ličnosti. Onda sam u njegovom telefonu našla prepisku, ali i njene gole fotografije koje mu je slala. Navikla sam da mog muža jure žene, veoma je lep, korpulentan muškarac, ima i novca, ali dosad se nije rodila ta koja bi ga odvojila od mene i naše dece. Ipak, sa Darom je drugačije. Zbog nje smo se posvađali, ne znam gde je, ne odgovara ni na pozive ni na poruke - rekla je ona.

Foto: Wikipedia/Pink.rs

Pročitajte još: DUGO IH NIJE POKAZALA: Severina otkrila GRUDI! (FOTO)

Podsetimo, Dara Bubamara je prošle godine objavila da se razvodi, a nakon toga je bila u vezi sa trinaest godina mlađim košarkašem Duškom Bunićem. O raskidu nije želela da govori, kao ni sad o tome ko je osvojio njeno srce i da li je u pitanju biznismen iz Hrvatske.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Ljubav

#Razvod

#dečko

'