AKTUELNO

Au!

U toku je sastanak. Zadrugari su dobili zadatak od Velikog šefa da izglasaju najveće oduševljenje i razočarenje. Ovonedeljni vođa Đole Kralj dao je reč Viktoriji Mitrović.

Luksa znam spolja, imli smo zajedničke prijatelje. Čula sam loše stvari, mišljenje sam promenila. Msilim da je car. Razočarao me je zet i Krle. Zet zato što smo imali sukobe, spajali su nas, a nijendog trenutka nije ustao da odbrane i stane uz svoju porodicu i sebe samog - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna zadrugarka koja je glasala bila je Deniz Dejm.

Ne treba da kažem ko me je najviše razočarao. Svideo mi se pre ulaska, imao je lepo telo. Kad sam ga upoznala zgadio mi se. Ne može bilo kakvo telo da se spasi sa ovim ponašanjem. Go*no očisti za sobom. On mi se stvarno zgadio do kraja. Najviše me je iznenadio Miki. Od provog trenutka se lepo ponašao prema meni. Ne zamer nisam dosta pratila šou, ja sam iz Slovenije, ali sad vidim zašto si ti velika zvezda - pričala je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni zadrugar koji je glasao bio je Stefan Mihić.

Obratio bih se Stefanu Kariću koji pokušava da utiša zadrugare, a uvek pokušava da utiša mene. Razočarenje je stanje osećanja, promašio si temu. Direktno si me u ovoj situaicji razočarao jer si komentarisao mišljenje, stav i sud,a ovde je tematika osećanja. Mislim da ćemo u budućnosti imati bolju relaciju. Voleo bih da kažem par lepih reči o mom velikom bratu. Moj drug i prijatelj sa kojim skijam jako. Voleo bih da kažem par reči o Saletu. On je velika faca, želim ti puno uspeha. Moj si brat - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna zadrugarka koja je glasala bila je Tanja Jovićević.

Što se tiče ekipe, ne bih da pojedinačno prozivan. Prvo pozitivan utisak je Olja. Koliko god da je vampirica vodimo fine i duhovne razgovore. Drugi kandidat je Sale Luk. Ništa nisam znala ni čula. One je zabavan za šou, oduševio me kao lik. Treća muška osoba je Fran, oduševio si mepozitivno. Nisam čula nijednu ružnu reč i psovku, kažeš u centar. Vrlo si specifičan. Razočarenje biram Nikolu Grujiće, nigde ga nevidim - pričala je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sastnak je prekinula svađa Dragojević sa Mensurom Ajdarpašićem.

Hoću da kažem da se Mensur bavi mizernim provokacijama. SPominje mog bivšem momka, spominje da nećemo imati dete - pričala je Dalila.
To je laž uzela si dete od majke - ubacio se Mensur.
Ti i tvoja porodica ste uništili pola Bara. Mama te ostavila, živeo si sam - odbrusio je Dejan.
David je gospodin za tebe - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Divan gospodin je*o si mu verenicu. Drndo mu verenicu. Šta si je frizirao? . pitao je Dejan.
Odvojila si čoveka od majke, sramota - nastavio je Mensur.
Ne možeš nas da isprovociraš. Kad se Filip zaleti na tebe, gađaš flaše. Skupština pravila i bradica, šta znači? - pitala je Dalila.
Fen, četka i feniraj. Feniraj i maltretiraj malu - nastavio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

On je radio, šta si ti radio osim rijalitija? - pitala je Milica.
Zaboravio majku za parče pi*ke - rekao je Mensur.
Ovo je moja ljubav, za koju sam se izborio - odgovorio mu je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si fenirao malu? - pitaoje Dejan.
Treba David malo da te uzme - odgovorio je on.
Ispraznio si se duševno i sa mozgom - nastavio je Dragojević.
Nemaš vokabular, ti si točak - odgovorio mu je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga