AKTUELNO

Ovo je malo ko znao o manekenki.

Pre nego što se u životu Sofije Milošević pojavio Luka Jović govorila je kako, čim se pomene venčanje, odmah pomisli da će u tom trenutku morati da odraste, a to joj se nimalo ne sviđa. Budući da je sticajem okolnosti majčinstvo stiglo pre venčanja, zanimljivo je čuti da li je već odrasla.

- Aleksej je centar mog univerzuma. Otkad ga imam, želim da mu budem dobar primer, bilo čime da se bavim. Ne sumnjam da me neki posmatraju kao ženu fudbalera, ali me to ne pogađa jer radim od 14. godine. U stvari, prve pare zaradila sam sa sedam godina. U vreme kada ovde nije bilo strane štampe ujak je iz Italije donosio stare brojeve magazina Vogue. Kad ih mama prelista, ja izađem na ulicu i prodajem ih.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

- Mada svaki dan Bogu zahvaljujem na životu koji vodim, mislim da ni Luki ni meni nije pao s neba. Iza mene je mnogo znoja, suza, strepnji, ružnih životnih situacija, deset godina provedenih daleko od porodice... No, sve to me je očeličilo, a 16 godina provedenih u modnoj industriji, tokom kojih sam radila sa velikim brendovima, donele su mi dragoceno iskustvo.

Kad se vratila na priču o tome koliko su je promenili dete i zajednički život sa Lukom, otkrila je da ne misli da je potpuno odrasla, već da se uozbiljila, što je bilo neophodno.

- Često mi Luka kaže: Starija si od mene, ali si veće dete. Ako već govorimo o godinama, naglasićemo da sam starija šest, a ne sedam godina, što je broj do koga se dođe ako se gledaju podaci sa Vikipedije. Kada sam jednom poznaniku rekla koje sam godište, počeo je da me ubeđuje da sam godinu dana starija. Posle pokazivanja lične karte odgovorio je: Áli u Vikipediji piše...

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Sofija nam je ispričala da je, kad je prvi put u novinama videla Luku, pomislila kako je ovaj dečko lep, a onda je dodala: - Koliko god volim lepotu samu po sebi, uverena sam da je u međuljudskim odnosima karakter presudan. Zato, kada se u pričama sa prijateljima stigne do ljubomore, nikada ne kažem ne može da nađe tako lepu kao ja, već neće naći tako šarmantnu i pametnu.Ljudi misle da se šalim kad ispričam da Luki šaljem fotografije lepih devojaka uz komentar: Vidi kako dobro izgledaju. Ja stvarno nemam problem da ženi koja je lepa to i kažem. Jedino ne znam da li mu je ukus prefinjeniji od mog ili je lukav, ali najčešće kaže pa, i nije nešto naročito.

- Mislim da je pola-pola. Luka je u velikoj meri prihvatio moj ukus. Slatko mi je kad vidim kako bira baš ono što bih i ja. Slično se dešava i meni, jedino što ne mogu da ga pratim baš u svemu jer je kao Tom Sojer. Bar pet puta dnevno mora da oseti takmičarski duh, bilo da je reč o šutiranju na koš ili nekoj društvenoj igrici. Super je što ima sinove, pa kad još malo porastu eto zabave.

Autor: M.K.