AKTUELNO

Listajući stari foto-album, poznata pevačica naišla je na zanimljivu fotografiju sa koleginicom sa kojom se nakon više od deset godina svađala i družila u rijaliti programima.

Zatvoreni prostor, mnogo ljudi, teška psihološka igra i seoski uslovi života učinili su da nekadašnje prijateljice na seoskom imanju nadomak Barajeva ozbiljno zarate.

Pevačica Vesna Rivas prisetila se susreta sa tada voljenom koleginicom Saškom Karan u jednoj kafani pre oko trinaest godina, kada su iskoristile priliku da se zajedno fotografišu, a Vesna je staru uspomenu podelila sa svojim pratiocima na Fejsbuku.

Foto: Saška Karan i Vesna Rivas, Foto: Facebook Printscreen

Iako su se 2013. godine u četvrtoj sezoni rijalitija "Farma" često prepirale, Vesna i Saška su uspele da izglade odnose i postanu dobre prijateljice, o čemu svedoči i opis ove stare fotografije.

- Listam stare albume. Sa mojom Saškom Karan pre 12-13 godina u kafani. Ni sanjale tada nismo da ćemo se družiti i u rijalitijima. Sale moja - napisala je Vesna koja je, očigledno, zaboravila da su se ona i Saška često svađale.

Foto: Saška Karan i Vesna Rivas u četvrtoj sezoni rijalitija "Farma", Foto: Printscreen

Kako su izgledali neki od njihovih verbalnih duela pogledajte u video-snimcima:

Autor: D. Tanasijević

'