AKTUELNO

Skandal!

Kao i svakog utorka, na programu TV Pink-a je kultna emisija ''Amidži Šou'', a nova spektakularna 14. sezona sa sobom donosi mnoštvo iznenađenja. Ognjen Amidžić je i večeras ugostio više nego aktuelnu ekipu, i to rijaliti zvezdu Taru Simov, reperku i rijaliti zvezdu Anđelu Vešticu, voditelja i glumca Dragana Marinkovića Macu i repera Nenada Marinkovića Gastoza

Foto: TV Pink Printscreen

Tara Simov je objašnjava tešku situaciju kroz koju prolazi, a Gastoz se nadovezao i pokušao da joj objasni da komentari nebitnih ljudi na internetu ne treba da je dotiču.

Ne mogu da verujem da se sprda na čitavu ovu temu. Uopšte nije tema za za*ebavanje. Došao si u emisiju sa nama, nisi ni u naslovu za najavu. Meni je jako krivo što te ni jednom nisam prekinula. U ovakvoj situaciji moraš da imaš poštovanja - odbrusila mu je tara.
Ja sam duže na sceni i treba da imaš poštovanja. Tvoja situacija je delikatna od dana kada si se pojavila pred kamerama - odgovorio joj je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Verovatno sam mlađa i gluplja, pa ako možeš da mi objasniš zašto je glupo što sam se pojavila pred kamerama. Rekao si da tu počinje moja glupost? - upitala je Tara.
Pa da. Pričao sam ti o ljudima koji su nebitni - dodao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se borim sa anksioznošću i teško mi je da ovo pričam. Nisu mi bitni ti ljudi, ali na neki način utiču na mene. I ako mogu da im objasnim na bilo koji način da malo manje utiču na mene, ja ću biti srećnija - kaže Tara.
Nisi me razumela, ja pokušavam da ti objasnim zašto ne treba da te dotiču - objašnjavao je Gastoz.

Anđela Veštica je na kraju rasprave uspela da smiri situaciju i natera ih da se izgrle, što su Tara i Gastoz teška srca i učinili.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: M.M.