AKTUELNO

Fanovi sada već bivše folkerove supruge se ne smiruju.

Javnost i dalje pokazuje veliko interesovanje za ljubavni trougao naše estrade. Naime, strasti između popularnog folkera Ace Lukasa, njegove bivše supruge Sonje i nove, 21 godinu mlađe devojke, Branislave Pašajlije se ne stišavaju.

Fanovi sada već bivše Lukasove supruge se ne smiruju. Oni su Sonji poslali mnogo poruka podrške u kojima negativno govore o sadašnjoj folkerovoj izabranici.

Foto: Printscreen Instagram

Ne zna ona jeftina devojka željna slave da je sultanija jedna Sonja i da ima veliko srce, ona se na male zmije ne okreće, nebitne su, same će se ugušiti u svom otrovu, samo polako... Tiha voda breg roni - napisala je jedna devojka, a i drugi su se pridružili:

PROČITAJTE JOŠ: NISU ŠTEDELI! Ana i Darko ćerki za rođendan kupili nešto posebno, a evo koliko su potrošili za slavlje!

Foto: Printscreen Instagram

Kad pogledam profil tvog bivšeg onda shvatim da su svi povređeni muškarci isti, i da nažalost ili na sreću postanu bivši. Znaj da ma koliko pljuvali po tebi vrediš čim te izazivaju na ovako ružan način i da ih boli što nisi ni nalik drugima.

Ovo nije prvi put da se čuju negativni komentari na račun Lukasove nove devojke. Ona se pre nekoliko dana našla na meti kritika folkerovih fanova koji su mu poručili da mu veza neće potrajati.

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Branislava Pašajlija

#Devojka

#Sonja Vuksanović

#pevač

'