AKTUELNO

Proslavljena srpska teniserka i nemački fudbaler pre tačno godinu dana u Veneciji su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav.

Velika ljubav teniserke Ane Ivanović i njenog supruga fudbalera Bastijana Švajnštajgera, pre godinu dana ozvaničena je u Veneciji pred brojnim članovima njihove porodice, ali i pred njihovim prijateljima. Svadba godine, kako su je mnogi nazvali, propraćena je ogromnom medijskom pažnjom, kako domaće, tako i nemačke štampe.

Foto: Tanjug AP

Foto: Tanjug AP

Godišnjicu bračne sreće, Ana i Švajni danas proslavljaju u Italiji, ali ako je verovati njenim fotografijama sa društvene mreže Instagram, nisu u Veneciji. Iako su se pre tri meseca, Ana i Bastijan preselili u Čikago gde Švajnšajger igra za jedan tamošnji klub, oni su godinu dana bračne sreće odlučili da obeleže u zemlji u kojoj su se i venčali. Zbog čega Italija ima posebno značenje u njihovom životu, nije poznato.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još:

NATAŠA KONAČNO OTKRILA ZBOG ČEGA SE RAZVELA, PA ŠOKIRALA JAVNOST: Ne pričam sa Ljubom! (FOTO)

Za vezu srpske teniserke i nemačkog fudbalera mediji su saznali 2014. godine nakon što je to za Bild otkrio košarkaški trener Svetislav Pešić, čija ćerka Ivana je i upoznala slavni par. Inače, Pešić je Švajnštajgerov dugogodišnji prijatelj.

Autor: D. P.

#Ana Ivanović

#Bastijan Švajnštajger

'