AKTUELNO

Popularna voditeljka ružičaste televizije danas proslavlja svoj 36. rođendan.

Popularna voditeljka Televizije Pink Dušica Jakovljević napunila je danas 36 godina, iako mnogi koji redovno prate popularne emisije koje ona vodi nikada ne bi pomislili da ima toliko. Jakovljevićeva, koja zrači mladalačkom energijom i harizmom kojom je brzo osvojila sve gledaoce "Farme" i Pinkovih muzičkih šou-programa, u ponoć je dobila romantične poklone od svog emotivnog partnera, što je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Foto: Dušica Jakovljević, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Kada su kazaljke pokazale ponoć, Dušicu je dečko obradovao rođendanskom čiz kejk tortom u obliku srca sa rođendanskim svećicama, ali i onim na kojima na engleskom jeziku piše "Volim te".

Foto: Foto: Instagram Printscreen

- Živim svaki dan kao da mi je rođendan, ali samo jednog dana u godini to zaista jeste. Volim vas - napisala je Dušica na Instagramu i zahvalila se svim prijateljima koji su joj uputili rođendanske čestitke, a onda je pokazala još jedan poklon kojim ju je dečko iznenadio.

Foto: Dušica Jakovljević, Foto: Instagram Printscreen

Ona je dobila veliki buket cveća sa kojim je pozirala bez trunke šminke, a budući da joj je emotivni partner rekao da je voli, ona je imala poruku za njega.

- Znam, i ja tebe - napisala je Dušica.

Foto: Dušica Jakovljević sa dečkom, Foto: Instagram Printscreen

Autor: D. Tanasijević

'