AKTUELNO

Razvezala jezik!

Peta sezona najgledanijeg rijalitija u regionu počela je burno. Nije prošlo ni nedelju dana od useljenja u Belu kuću, a takmičari "Zadruge 5" su već izazvali nekoliko skandala, imali mnogo burnih svađa, a počeli su i prvi ljubavni odnosi. Mensur Ajdarpašić uplovio je u vezu sa mladom Milicom Veselinović, koja je pred ulazak isprozivala njegovu bivšu devojku Minu Vrbaški.

Foto: Jelena Simonović, Instagram Printscreen

Filip Car, takođe Minin bivši dečko, otkrio je detalje svog odnosa sa Majom Marinković, te priznao da je delimično uplovio u "nezvaničnu vezu" sa njom u inat Janjušu, zbog njegovog odnosa sa Aleksandrom Nikolić, kao i druženja sa Minom. Takođe, Car i Mensur su se nedavno prvi put javno sukobili, između ostalog i zbog Vrbaški, a deo publike smatra da obojica i dalje pate za njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa Minom, koja je u ekskluzivnom intervjuu za naš portal otkrila šta misli o ovim situacijama.

Foto: Pink.rs/M. Popović

- Tokom svoje ispovesti, Mensur je rekao da je prestao da te voli prirodnim putem nakon što si ušla u "Zadrugu 4" i novu vezu, što je on smatrao izdajom, a da ti njega nisi. Kako se osećaš povodom ove izjave i da li ga i dalje voliš?

Njegova izjava ne može da me poremeti, jer takve osobe su za mene vazduh - odgovorila je Mina.

- Mnogi smatraju da ipak on tebe nije preboleo. Svoju novu devojku je nekoliko puta nazvao Mina, a isplivali su i dokazi da je često kačio vašu pesmu nakon što je izjavljivao da ga ti ne zanimaš? Da li misliš da te on i dalje voli?

Ja samo znam da nemam kikseva kao on, samo on zna šta mu je u glavi, to već nije moja stvar! - istakla je Vrbaški.

Foto: Jelena Simonović

- Milica Veselinović te je pre ulaska isprozivala, a u intervjuu za naš portal je to uradila i njena majka. Kako komentarišeš njihove izjave?

Pa, Milica nam je pokazala kakva umetnica. Treba ona da se brine o svom dečku kog je ostavila u spoljnom svetu, zbog samo malo kadra i pažnje javnosti. Komentar njene majke me ne interesuje, žena ima svoje mišljenje i to poštujem. Ali će se na kraju pokazati ko je i šta je - poručila je bivša zadrugarka.

Foto: Jelena Simonović

- Publika smatra da si i Filipu Caru i dalje rak rana, iako je u "nezvaničnoj vezi" sa Majom Marinković. Čak je i sam Car izjavio da je delimično iz inata prema Janjušu ušao u vezu sa Majom zbog njegovog odnosa sa Aleks i druženja sa tobom. Da li misliš da te ni on nije preboleo? 

Taj dotični je pokazao da nije ni sebi prijatelj, a ne nekom drugom! Nisam ja nikome rak rana, ja sam mina - istakla je Mina.

- Kako komentarišeš nove detalje koji su zadrugari izneli o Maji i Caru i njihovom odnosu? Vas dve ste često imale sukobe zbog muškaraca, a Maja je čak nasrnula na tebe jer si se družila sa Janjušem. Da li je njen odnos sa Filip na neki način osveta tebi i Janjušu?

Njeno ponašanje pokazuje samo da kupi tuđi otpad, ništa više - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mensur i Car su na početku imali prividno dobar odnos, ali su već krenuli prvi sukobi. Ti najbolje poznaješ obojicu, a često su ih ljudi u upoređivali. Da li će stvari samo eskalirati ili će uspeti da spuste loptu?

Te dve osobe mogu samo da glume nešto da bi izazvali lavinu komentara, ništa posebno... - poručila je Mina i dodala:

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

P.S. Izgleda da ovim pojedincima rijaliti nije zanimljiv bez mene - zaključila je Mina za Pink.rs

Autor: M. P.

#Filip Car

#Maja Marinković

#Mensur Ajdarpašić

#Milica Veselinović

#Mina Vrbaški

#Zadruga

#Zadruga 3

#Zadruga 4

#Zadruga 5