AKTUELNO

Iznenadila sve!

Večeras je na televiziji ''Pink'' počela nova, 14. sezona čuvene emisije ''Amidži Šou'', a autor i voditelj Ognjen Amidžić je kao i uvek ugostio više nego aktuelnu ekipu: glumicu Teodoru Bjelicu, voditeljku Jovanu Jeremić, pevačicu Teu Tairović i pevača Acu Lukasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Na svačije iznenađenje, popularna voditeljka i novo lice TV Pink-a, izvadila je iz svoje crne tašnice poklon koji je spremila za Amidžića.

Sad je momenat, pošto smo prvi po gledanosti. Ognjene, ti si čovek koji me je prvi ugostio na ovoj televiziji. To je bilo u junu, to nikad neću zaboraviti. S obzirom da si ti zlazan čovek, da si zlatan voditelj i da su ti gosti zlatni i da vodiš zlatnu emisiju, ja ti želim da ti ova sezona bude zlatna i da imaš najbolje rejtinge, da sve što budeš dotakao rukom da ti se sve pozlati... Ovo je jedan mali poklon od mene, u to ime, ja volim malo starinske stvari, jedan stari zlatan dukat iz 20. veka. Neka ti ovo bude amajlija, želim ti sve najbolje, jer ti si bio uz mene u najtežim trenucima, to ti nikad neću zaboraviti – priča Jovana u jednom dahu, dok je Ognjen ostao bez teksta.
Ja sam bez reči, zaista, hvala ti puno, staviću ovo ovde kraj srca, da bude uz mene – rekao je Ognjen Amidžić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Jovana Jeremić