AKTUELNO

Treći pobednik najgledanijeg pevačkog takmičenja u regionu okupio je sinoć sve superfinaliste.

Posle deset meseci trke za treću Pinkovu zvezdu, u subotu su gledaoci odlučili da to bude mladi Nikšićanin Ismail Delija.

Na drugom mestu našao se Marko Stolić, dok je treće zauzela Melika Moranjkić.

Ipak, iako su se takmičili jedni protiv drugih, njihovo prijateljstvo nije narušeno zbog toga, nego se deset superfinalista okupilo u nedelju, pa su svi zajedno sa Ismailom otišli u provod i proslavili njegovu pobedu.

Milica Jokić, Bogdan Martinović, Sara Reljić, Andrej Dorić, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić i Indira Beriša opustili su se sa pomenutih troje u jednom prestoničkom klubu.

Oni su svi uglas pevali, a neki od njih su uzeli i mikrofone, ali je zvezda večeri bio Ismail, čijoj su se pobedi svi bez zavisti radovali.

Kakva je atmosfera bila može se videti na društvenim mrežama, gde su superfinalisti postavljali snimke i fotografije koje su nastale u gradu.

Foto: Instagram

Melika i Milica vratile su se zajedno iz grada pevajući "Hej, sviće zora, moj dušman stari", a Andrijana je preko fotografije koju je objavila i na kojoj je Ismail u centru pažnje napisala "Ismail Delija, pobednik zasluženo".

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD NE BISTE POGODILI O KOME JE REČ! Seksi Kaja se snimala na plaži i pevušila pesmu OVOG KOLEGE! (VIDEO)

Autor: V. T.

#Andrijana Radonjić

#Ismail Delija

#Melika Moranjkić

#Milica Jokić

#Pinkove zvezde

'