AKTUELNO

Vest o raskidu ljubavne veze bivših zadrugara Rialde Karahsanović i Kenana Tahirovića šokirala je celokupnu javnost.

Iako su u javnosti govorili da su rešili sve probleme koje su imali u "Zadruzi", te da im emotivna veza sjajno funckioniše, ubrzo je usledio raskid. Kenan se sada posle raskida oglasio i javnosti poslao poruku koju njegovi fanovi tumače na različite načine.

Pazi na svoje misli, one postaju reči... Pazi na svoje reči, one postaju dela. Pazi na svoja dela, ona postaju navike. Pazi na svoje navike, one postaju karakter. Pazi na svoj karakter, on postaje tvoja sudbina… - poručio je Kenan, a da li je ovo bilo namenjeno Rialdi, ostaje da se vidi.

Podsećanja radi, sve je dospelo u javnost kada je Kenan objavio stori.

- Evo da potvrdim teoretičarima da smo stvarno prekinuli još pre 10 dana. Od mene dosta. Ostalo je privatnost! Obaveze i prioriteti nam se više ne poklapaju i drugarski smo se odlučili na razlaz. Ljubav za Rialdu - napisao je Tahirović i tagovao Rialdu uz emotikon crvene ruže i srca, a potom se ona oglasila za Pink.rs, besna kao ris.

Mogu samo da kažem da sam jako razočarana i povređena ovim storijem i načinom na koji se on odlučio da prekine našu vezu od 10 meseci, načinom njegove komunikacije i ograđivanjem. Do pre tri dana smo planirali odmor. Ja sam neko ko se zaista borio, kako u "Zadruzi", tako i napolju, nemam više snage. To je sve što ću reći - poručila je Rialda za naš portal.

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Kenan Tahirović

#Rialda Karahasanović