AKTUELNO

O svemu iskreno!

Sinoć je počela peta sezona Zadruge, a u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' reporter Nemanja Vujičić bio je u karantinu sa budućim zadrugarima samo nekoliko sati pre njihovg ulaska.

Foto: TV Pink Printscreen

Intrigantni učesnik Aleksandar Bogunović zvani Zverka, otkrio je zašto ga baš zovu Zverka, da li veruje u ljubav u rijalitiju, koji je njegov tip devojke, koliko je dugo bio lišen slobode, kao i da li je u zatvoru viđao bivšeg rijaliti učesnika.

Na pitanje zbog čega ga zovu Zverka, imao je da doda:

Zovu me zverka zato što sam zverka od čoveka - rekao je Aleksandar, a dok je reč o ljubavi u rijalitiju imao je da doda:
Neka bude neka niska, mršavica, plava ili crna, nije bitno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubav... Sad, ja ne verujem u te ljubavi u rijalitiju, ali neko zezanje, to može - izjavio je Zverka i opisao svoj tip devojke sa kojom će možda ući u neku kombinaciju.

Kada je reč o njegovom lišavanju slobode, o tome koliko je boravio u zatvoru, kao i o tome šta ga je zatvorska ćelija naučila imao je da kaže:

Bio sam nestašan, nisam slušao roditelje. Bio sam u Zabeli 3 godine, a bio sam i u Pančevu. Naučio sam tamo mnogo životnih lekcija, mentalno sam jsve jači i jači zbog toga. Strpljiv sam, imam šesto čulo.

Dosta se spekulisalo o njegovom boravku u zatvoru sa Kristijanom Golubovićem, imao je da doda:

On je bio zgrada preko puta mene - rekao je Zverka.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Ž.

#Aleksandar Bogunović Zverka