AKTUELNO

Šok!

Ermina Pašović i Jovana Tomić Matora večerašnje su gošće u emisiji "Narod pita", a na samom početku osvrnule su se na aktuelna dešavanja:

Posvetila sam se prijateljima iz svog stvarnog života, privatnog, ali svakako da postoje i prijatelji iz Zadruge, sinoć su mi bili neki prijatelji iz Amerike, uživam. Maja i Car su završili sa nama u taksiju, bili smo do jutra sa nama, malo sam ih ispitivala, zajedno su, istina je, Car je meni sve objasnio, osim odgovora na moje pitanje zašto ne otkriju. Meni deluju zaljubljeno, iskreno - otkrila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti moram ispričati nešto, nećete verovati... Mene svi prozivaju da sve pratim, da sam mahaluša, kad sam sinoć pošla iz emisije, bila sam gladna, vozim, vidim da radi nešto ovde blizu. Uđem ja i pitam da li ima nešto, čekam i ulaze dva muškarca i dve devojke i oni počeli dobacivati i tako mi rekoše da su videli Matoru na jednom splavu, ne mogu da imenujem. Nabrojali su mi ko je sve bio tamo. Jedan mi kaže kako je bio u Beču, kada su bili Maja i Car... Ja nisam znala o čemu se radi, poenta priče je da su bili u Beču, ja sad prepričavam... U sobi su bili Car i Mateja, njega su zvale neke ribe, Maja izašla i videla da Car čeka te cure i Maja je sve polupala, uhvatila ga je dok ih je čekao. Dragana je, navodno, uzela telefon i snimila sve to, kada je Maja to videla, onda je nasrnula na Draganu - prepričala je Ermina.
Ja sam zvala jednu zadrugarku da se ljubimo - odala se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga