AKTUELNO

Članovi žirija imali su zadatak da izaberu svog pobednika.

Sinoć je upriličeno feliko superfinale muzičkog šou programa "Pinkove zvezde". Nakon deset meseci borbe, truda, vežbe, tokom kojih su takmičari pokazali neverovatne talente, publika je svojim sms glasovima odlučila da laskavu titulu treće "Pinkove zvezde" ponese petnaestogodišnji Ismail Delija iz Nikšića.

Foto: TvPink Printscreen

I žiri je imao svog pobednika kog je proglašavala Maja Nikolić. Maja je proglasila Indiru Berišu kao pobednika, a ona će od produkcije Televizije Pink dobiti pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Samo nešto da vam kažem, Gaga je rekla da neće da glasa. Ona je na kruzeru, pošto je danas 1812. godina i nema wi-fi. Pošto Gaga do kraja nema, što kaže Dara, "onu stvar" da kaže svoje mišljenje, mi smo morali da imamo našeg glavnog Mapet šou člana žirija, Miroljuba Aranđelovića Kemiša da glasa umesto Dragane - rekla je Maja Nikolić.

Maja nije krila razočarenje što njena koleginica nije poslala svoj glas za jednog od superfinalista i što, kako ona kaže, nije imala hrabrosti da odluči, a to je umesto nje učinio Miroljub Aranđelović Kemiš koji je svoj glas dao Meliki Moranjkić.

Pročitajte još: SINOĆ JE I ONA BLISTALA: Dušica u superfinalu izgledala kao ROK ZVEZDA! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

'