AKTUELNO

Odlučila je da se povuče!

Nataša Bekvalac odlučila je da u narednom periodu ne nastupa, a tu vest podelila je sa svojim obožavaocima putem društvenih mreža.

Kako Objektiv saznaje, „panonska barbika” ovu odluku donela je ne samo iz umetničkih nego i iz finansijskih razloga, s obzirom na to da je počela dobro da zarađuje od Instagrama.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, prema njihovoj računici, Nata je samo u avgustu od sponzorisanih objava zaradila 30.000 evra.

Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da ‒ započela je Nataša.

Foto: E-Stock/Miloš Milivojević

Odlučila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza, ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom, već da budemo samo nas dve. Muzika i ja, i to u studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti, ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno. Čisti mi se i prošlost. Neki muškarci koji su me jako povredili javili su se i rekli: „Izvini”… Napisali… Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna, svoja i inspirisana – napisala je Bekvalčeva.

Autor: A.N.

#Nataša Bekvalac