AKTUELNO

Košarkaš morao da se složi sa ovim!

Naredna gledateljka uključila se, kako bi prokomentarisala večerašnje goste i obratila im se:

Imala bih strah da stanem ispred Kristijana, meni treba malo više nežnosti. Ša je previše nežan, sigurno bih ga sredila kao Tara, naravno, sa 50.000 evra, šta bi mi falilo? Što se Janjuša tiče, pozdrav i podrška za njega. Volela bih da mi Kristijan kaže šta zaista misli o vezi Maje i Janjuša, da iskreno kaže šta je on video? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve to komentarisao, jer smo nas trojica ostavili supruge zbog nekih tamo devojaka, i uvek samo dolazio do neke negative. Kristina je razumno pristala da snosi deo odgovornosti i uozbiljili smo se, za njih sam znao da ne može veza da uspe. Janjuš nikad nije mogao da se pomiri sa tim zbog koga je ostavio ženu, šta mu je Maja sve uradila, tu se borio sa sobom i nikad nije mogao da prevagne. Pokazao je da ima ogromnu ljubav, ali nije dobijao totalnu povratnu. On je zarad rijalitija i mira u kući balansirao, spuštao je loptu, malo se*sa, u duši i srcu nije mogao da prevagne... Bila je sa Mensurom, Čorbom, sa ovim, onim... Ona nenormalno voli čoveka, sa njom ne postoji normalna veza, da dečko izađe na piće sa drugovima, nema taj normalan stav prema emotivnom partneru - objasnio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Normalno da nas je uvek negativno komentarisao, koja budala bi i pomislila da treba da ostanemo zajedno i da je sve to divno. Mi smo dva različita sveta, spojilo nas je to neko druženje - dodao je Janjuš.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga