AKTUELNO

Odlukom publike, laskavu titulu naljboljeg poneo je talentovani petnaestogodišnjak iz Splita.

Nova Pinkova zvezdica prema odluci publike koja je glasala je Roko Blažević iz Splita. Nakon dest meseci druženja, kvalitetnih izvođenja pesama i divnih performansa, izabrana je treća Pinkova zvezdica.

Foto: TV Pink Printscreen

Žiri je uživao u sjajnim nastupima talentovanih Zvezdica, a publika je i večeras odlučivala svojim sms glasovima, a svi prihodi od večerašnjih glasova otišli su za lečenje Nemanje Damčevića.

Superfinalnu emisiju otvorile su "Pinkove zvezdice" iz sve tri sezone koje su otpevale novu "Himnu Pinkovih zvezdica".

Nakon nastupa Jovane i Roka, na scenu "Pinkovih zvezdica" izašli su neki od vaših omiljenih Zvezdica iz prethodnih sezona i otpevali su prošlogodišnju "Himnu Pinkovih zvezdica".

Najviše glasova publike imali su Jovana Radonić i Roko Blažević, a titulu treće "Pinkove zvezdice" poneo je maestralni Roko Blažević iz Splita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da kažem, u šoku sam - rekao je Roko Blažević, pobednik treće sezone "Pinkovih zvezdica".

Posle sjajnih nastupa fantastične trojke koju su činili Jovana, Komnen i Roko, napravljen je treći presek. A na scenu "Pinkovih zvezdica" došli su vaši omiljeni mališani iz prethodnih sezona i zagrejali atmosferu u studiju.

Sms glasovima publika je odlučila da se za titulu "Pinkove zvezdice" bore Jovana Radonić i Roko Blažević, dok je Komnen Vuković osvojio treće mesto.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je fantastična sedmorka otpevala još po jednu pesmu, napravljen je i drugi presek. Publika je sms glasovima podržala svoje favorite.

Dalju borbu za "Pinkovu zvezdicu" nastavili su Jovana Radonić, Komnen Vuković i Roko Blažević.

Foto: TvPink Printscreen

Najmanje glasova imali su, nažalost, Sergej Pajić, Lorena Janković, David Marković, Todor Kitanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Napravljen je prvi presek a publika je odlučila da borbu za "Pinkovu zvezdicu" nastave: Sergej Pajić, Todor Kitanović, Jovana Radonić, David Marković, Komnen Vuković, Roko Blažević i Lorena Janković.

Foto: TV Pink Printscreen

U trenutku prvog preseka, najmanje glasova imali su Bojana Radovanović, Katarina Radulović, Tatjana Savatić i Marina Stanković, i one su, nažalost, napustile takmičenje, a vi nastavite da glasate za svog favorita koji je ostao u takmičenju.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Superfinale

#Takmičenje

'