AKTUELNO

Ostao joj je u najlepšem sećanju!

Pevačici Kaji Ostojić (37) godinama unazad muškarci se dive, a žene zavide na besprekornom izgledu, a sada je rešila da otkrije svoju tajnu.

Foto: Instagram.com

Imam dosta dobru genetiku i što sam starija sve više pazim šta jedem i kako to utiče na moju kilažu. Trudim se da se redovno bavim sportom, da pijem dosta vode što mi nije baš lako ali radim na tome. Volim duže da spavam, i mislim da je san jako važan za zdravlje i lepotu. Najmanje 8 sati sna mi je potrebno da bih mogla normalno da funkcionišem. Od skoro se hranim vegeterijanski, meso i mlečne proizvode ne jedem uopšte i tako mi prija za sada, sto ne znači da se to neće promeniti jer ja stalno nešto menjam kad je režim ishrane u pitanju, slušam svoje telo i mislim da je tako najbolje - ispričala je pevačica, a zatim se osvrnula na priče da joj je popularni reper Skaj Vikler bio najveća ljubav.
Pa, ljudi to je bilo pre 15 godina, u “prošlom zivotu” da tako kažem. Apsolutno nema govora o tome niti razloga da se to navodi kao moja “najveća ljubav” jer je to jako daleko od istine. Oboje smo tada bili klinci i zajedno prošli kroz taj rijaliti u kojem smo bili, i nakon toga ostali u vrlo korektnom odnosu - priznala je ona.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Autor: D.T.

#Kaja Ostojić

#Skaj Vikler