AKTUELNO

Hit!

Nataša Bekvalac je sada priznala da ima neprijatelja kog pokušava da se reši. Popularna novosadaska barbika poslednjih nedelja pokušava da ostavi cigarete, ali joj to teško pada.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Naime, Nataša se pre nekoliko dana požila svojim pratiocima da joj oatavljanje najvećeg poroka toliko pravi probleme da je počela nenormalno mnogo da jede i sve je nervira. Pratioce na instagramu je čak obavestila i da je vadila palačinku iz kante za đubre, a sada je otkrila novo stanje stvari.

- Još malo pa će biti dve nedelje kako sam zauvek ostavila cigarete. Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog, ali mi je i dalje jako teško. Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji će vas prvo zavesti a onda lagano ubijati. Još sam jako nervozna, razdražljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta. Eto, pišem vam ovo jer ste me pitali... Budite mi dobro i zdravo. Bože, samo da ne poludim, eto samo to želim.

Video: Instagram.com/bekvalceva

Nata baš teško podnosi period odvikavanja, iz nje izbija apolutno sve i to ne krije od pratilaca na društvenim mrežama. Čak i svoje najintimnije stvari deli sa njima. Ne može da spava otkako pokušava da ostavi cigarete, i noći provodi gledajući serije, a tom prilikom je otkrila da ne podnosi muškarce i da najtežu bitku bije i sa hranom, pa želju za cigaretama zna da ublaži odlaskom do frižidera.

Autor: P.R.

#Nataša Bekvalac