AKTUELNO

Iskren do koske!

Kako je Pink.rs nedavno ekskluzivno otkrio ime prvog učesnika 5. sezone najgledanijeg rijaliti šou programa, "Zadruga", Miroslav Miki Đuričić pristigao je danas u zgradu televizije Pink, kako bi snimio profil za predstojeću sezonu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Naime, Mikija smo uhvatili ispred zgrade, kako bi nam odgovorio na aktuelna pitanja iz svog života, ali i šta sprema za poslednje zadrugarsko druženje.

Prevara ne može da se dogodi, to je mogli dok nisam bio u braku. Sada sam u srećnom braku, imam dete, nemam nesrećan brak, to možeš samo da se ubiješ kad na televiziji prevariš ženu i dete koje te čeka kod kuće. Taj luksuz sam mogao sebi da dopustim ranije, i da pravim budalu od sebe... Mislim da je u rijalitiju dosta tih intriga, ludila, vreme je da se malo zezamo, da se družumo. Voleo bih da ovaj rijaliti bude više zezanicija, da narod malo nasmejemo – priča poznati zadrugar.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Đuričić je otkrio i šta mu je žena rekla pred ulazak na velelepno imanje u Šimanovcima.

Moja žena nema veze sa ovim svetom, ona je prosvetni radnik. Nju ne interesuju rijaliti, ona se ne eksponira javno, kapira da je ovo neki deo mog posla – otkriva Miki, pa dodaje da će mu ćerkica ne dostajati i da ga je uloga roditelja promenila.
Neću više bežati, dosta je bilo, vreme je da malo popravim utisak o sebi, dosta sam pravio gluposti. Otkad sam postao roditelj to je jedna sasvim druga dimenzija, odgovornost je veća i nisam više ja na prvom mestu, sad je na prvom mestu to dete i da se izvede na pravi put, bitno je da ide pravim putem kroz život i da ne mora da ponavlja greške koje je njen otac pravio – zaključuje Miki za Pink.rs i otkriva da ovaj put ide na pobedu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Šta je rekao o još nekim zadrugarima, možete pogledati detaljnije u nastavku.

Autor: P.R.

#Miroslav Miki Đuričić