AKTUELNO

Najveći festival u regionu sinoć je zvanično počeo u Novom Sadu, a dan pre toga, nultog dana Exit-a nastupili su čuveni "The Killers-i" koji su oduševili sve posetioce.

Kapije najpopularnijeg regionalnog muzičkog festivala "Exit- leto ljubavi" sinoć su zvanično otvorene nastupom  benda "Obojeni program". U nastavku večeri na scenu su izašli "The Jesus and Mary Chain", a potom je svoj govor o ljubavi održao Nik Vujičić. On se publici obratio rečima:

- Nikad nisam verovao da ću imati devojku ili da ću se oženiti, a danas moja supruga i ja imamo dva sina, koja su viša od mene i čekamo blizance. Želim da vas ohrabrim.

Foto: Tanjug

Prethodne večeri, takozvanog nultog dana, na glavnoj bini festivala nastupili su dugo najavljivani "The Killers-i" koji su raspametili sve posetioce, a o njihovom pojavljivanju na "Exit-u" i tokom jučerašnjeg dana su mnogi o tme pričali.

Na ovogodišnjem "Exit-u" očekuje se 50.000 posetilaca, svi hoteli su unapred bukirani, a a zabranjeno je unošenje lekova, narkotika, noževa, oružja, flaša, hrane i pića, šatora, kišobrana, ćebadi, kućnih ljubimaca i fotoaparata sa izmenjivim objektivima.

Autor: Pink.rs

#Exit festival

#Nik Vujičić

'