AKTUELNO

Glumica Tanja Bošković veoma retko govori o svojoj deci, ali uprkos tome njena ćerka Lana Karaklajić privlači veliku pažnju javnosti.

Lana koja neverovatno liči na svoju majku, sada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i izazvala oduševljenje na društvenim mrežama.

Tanjina naslednica ne voli da eksponira svoj privatni život, pa se tako tajno udala u maju ove godine, daleko od očiju javnosti, za dugogodišnjeg partnera, trenera Stefana Adžića.

Lana je pozirala u crnom bikiniju, mnoge je očarala prizorom i podsetila na Tanju, koja i sada važi za jednu od naših najlepših glumica svih vremena u koju su bili zaljubljeni mnogi.

Tanjina ćerka je ovog leta na društvenim mrežama podelila nekoliko fotografija sa crnogorskog primorja. Oni imaju stan u Heceg Novom, gde su svake godine i često posećuju Rose.

Podsetimo, Lana se za Stefana udala u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Ona je tada blistala u venčanici šampanje boje, kuma na venčanju je bila pevačica Sara Soti, a slike sa ceremonije i čestitke objavili su gosti, pa je javnost imala priliku da vidi kako je izgledalo Lanino venčanje.

Foto: Tanjug/Tanja Drobnjak, Instagram.com/majashusha

Autor: Pink.rs