AKTUELNO

Mesec dana pre porođaja pevačica se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Pop pevačica Ana Nikolić u osmom je mesecu trudnoće i vrlo brzo će na svet doneti svoje prvo dete, a na poslednjoj kontroli u nizu šokirala se kada joj je doktor, koji joj vodi trudnoću, pročitao analize i saopštio da hitno mora da promeni svoj način života!

Foto: TvPink Printscreen

Budućoj mami je, naime, povišen pritisak, zbog čega hitno mora da promeni ishranu i ostavi cigarete, kako bi izbegla sasvim izvesne komplikacije tokom porođaja koji će uslediti vrlo brzo.

Pročitajte još... DANAS JE NAJSREĆNIJA NA SVETU! Ana Nikolić ima POSEBAN POVOD za SLAVLJE, emotivnom objavom raznežila je SVE!

Foto: Pink.rs

- Ani u poslednje vreme varira pritisak, pa mora da povede računa pred porođaj. Često joj otiču ruke i noge i jede dosta slatkiša, što nije dobro za njeno stanje. Nakon što je nedavno uradila analizu krvi, doktor joj je rekao da izbegava kalorična jela i da u jelovnik uvede ribu, belo meso, salate, ceđene sokove... Naravno, mora da ostavi i cigarete - ispričao je izvor blizak paru i dodao da budućoj mami veliku podršku pruža suprug Stefan Đurić Rasta.

- Reper joj dosta pomaže i trudi se da se njegova draga što više odmara - otkrio je izvor.

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Porođaj

#Stefan Đurić Rasta

#Trudnoća

#pevačica

'