AKTUELNO

Šuškalo se da Miloševi roditelji nisu prihvatili snajku Jelisavetu, a komšija porodice Teodosić otkrio je kakvi su oni zaista.

Da se iz porodične kuće nosi dobro vaspitanje, dokaz je i naš slavni košarkaš Miloš Teodosić. Miloš, koji je rastao u zdravoj porodici, odmalena je vaspitavan da daje drugima. Zato je košarkaš nekoliko puta bio učesnik humanitarnih akcija, a nedavno je na Srebrnom jezeru otvorio kamp za decu kojem se maksimalno posvetio. S druge strane, oni koji su ga tako vaspitali, majka Zorana i otac Miodrag Teodosić, važe za i te kako skromne, pristojne i vaspitane ljude.

Foto: E-stock

Iako je od košarkaševe svadbe prošlo nekoliko dana, ukrasi i cveće još uvek nisu sklonjeni. Ipak, sve je sasvim mirno, kao da svadbe nije ni bilo. Šuškalo se da Miloševi roditelji nisu prihvatili snajku Jelisavetu, a komšija porodice Teodosić otkrio je kakvi su oni zaista.

Majka i otac su ubrzo nakon proslave venčanja u restoranu stigli kući, a Teo i Jelisaveta nisu bili sa njima jer su otišli na Srebrno jezero. Kao što vidite, sve je mirno i tiho. Takvi su oni, ne vole da se eksponiraju, neupadljiv život vode, potpuno su skromni, tihi i uvek ljubazni - rekao je Teov komšija.

Foto: Instagram

Ono što je svakako interesantno jeste da tek blizu kuće saznajete gde je porodični dom slavnog košarkaša. Zorana i Miodrag nisu od onih roditelja koji kilometrima daleko pričaju o uspesima svog sina.

Foto: Pink.rs

Ma divni su! Skromni i pristojni. Ljubazni su, stalno se svima javljaju na ulici. Često se događa da dele garderobu deci koja im to traže, dukseve i majice. I nikada se ne ljute. Evo, meni su dali Milošev dres nedavno, imam punu kuću dresova. Uvek im se obradujem, ja Miloša obožavam - kaže komšija.

Foto: Tanjug

Podsetimo, upravo Miloševa porodica bila je najveselija na svadbi novopečenih bračnih partnera. Par je posle nekoliko meseci veze odlučio da kaže sudbonosno ”da”, a sklapanje bračne zajednice su proslavili u jednom luksuznom beogradskom restoranu. Svadbi je prisustvovao veliki broj zvanica iz sveta sporta, glume i estrade.

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#svadba

'