AKTUELNO

U emisiji "Premijera" Čola se prisetio svojih početaka.

Jedan od najpopularnijih pevača sa ovih prostora, ovo leto će provesti radno. Zdravko Čolić vredno priprema novi album, a ekipa emisije "Premijera" srela se sa Čolom na Jadranu gde je proveo nekoliko slobodnih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Balkansska zvezda svoju publiku nedavno je obradovao singlom "Mala" koja je bržeg ritma, ali ipak, Čolić najviše voli balade.

Lagane pesme i balade jer je to što na neki način oslikava nas kao muzičare i pevače. U brzim pesmama se svi dobro snalazimo i više volim da ih pevam nego lagane pesme, ali da bi predstavio sebe, onda je tu baladna muzika - rekao je Zdravko Čolić.

Pročitajte još: NATAŠA BEKVALAC OTVORILA DUŠU: On je moja NAJVEĆA ŽIVOTNA TUGA! (VIDEO)

Foto: Beta

U razgovoru za emisiju "Premijera" Čola je otkrio i da mu je majka bila najveća podrška na početku karijere.

Kad je reč o profesionalnoj karijeri, ja sam sklon izlivu strasti i energije posle koncerata i nastupa, a onda je moja majka uvek govorila "Zdrakvo moj, posle koncerta idi kući, naspavaj se, odmori se. Sutra te čeka novi dan, nove obaveze". A to je za čoveka punog energije uvek teško - rekao je ovaj pevač.

O čemu je još govorio Zdravko Čolić pred premijernim kamerama, kao i ostale priče o poznatima, pogledajte u najnovijem izdanju  emisije "Premijera".

Autor: J. V.

#Premijera

#Zdravko Čolić

#emisija

#pevač

'