AKTUELNO

Nije mu lako!

Reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, doživeo je nezgodu u Crnoj Gori pred svojom publikom u Crnoj Gori, zbog čega je hitno hospitalizovan.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, reper je tokom izvodbe svog hita nezgodno stao i pao, zbog čega su odmah pritrčali da mu pomognu ljudi koji su angažovani na koncertu. On nije prestajao da peva sve vreme, a nakon nastupa je objasnio šta se dogodilo. 

- Dobio sam terapiju! Videćemo kakva je situacija ujutru. Nije naivno ni malo, ali samo pozitivno i sutra se oglašavam da vam javim kakva je situacija sa sledećim datumima. Hvala za sve poruke podrške. Uradiću sve što je u mojoj moći da vas ispoštujem! Ljubi vas i voli Nucci - napisao je reper na svom Instagram profilu, pa postavio snimak na kojem se vidi momenat kako sedi na bini povređen.

Video: Instagram.com/nucciovde

Nući je potom na Instagram profilu sa pratiocima podelio kako izgleda njegova povreda, a pre toga je usnimio i snimak na kom mu se vidi posledica pada. On je hitno prebačen u bolnicu kako bi mu se povreda sanirala, a sada se trenutno oseća dobro i miruje.

Foto: Instagram.com/nucciovde

Autor: P.R.

#Nući