AKTUELNO

Isplivali navodi!

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su proslavili šestomesečnicu veze na Zlatiboru, a zatim se zaputili na Crnogorsko primorje. Pre toga su posetili manastir Ostrog, a počele su spekulacije da će Karić zaprositi misicu. I dok naizgled ljubav cveta, pojavili su se navodi da nije baš sve u redu u vili Karića.

Foto: Pink.rs/Instagram/P. RADOSAVLJEVIĆ/karic___s/

Naime, kako prenose domaći mediji, misica ne želi više da živi tamo iz više razloga.

Oni žele da budu potpuno sami, da ih niko ne nadgleda! Da mogu da ustanu kad hoće, da budu slobodni, pa i da ne moraju da stišavaju muziku noću kada Osman hoće da spava. Zato u poslednje vreme sve češće beže iz vile, šetaju gradom, sede po kafićima i idu na Adu. Iako se njegov otac malo protivio da se presele i iznajme stan jer je kuća prevelika za njega i ženu, Stefan mu je obećao da će naći stan u blizini i da će često dolaziti na ručak sa Jovanom - govori izvor i dodaje:
jovana je najviše insistirala da iznajme stan jer joj je muka od priča kako im se uvalila u vilu i da je sa Stefanom iz koristi. Ovim potezom je pokazala da je briga i za vilu, i za bazen. Zajedno će plaćati taj stan i snositi sve troškove. To će im biti veliki ispit pred veridbu i brak ako im ljubav opstane - zaključuje izvor.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Jovana Ljubisavljević

#Stefan Karić