AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Narod pita". Ovo veče voditeljka Dušica Jakovljević je ugostila Lepog Miću, Sanju Stanković i Filipa Cara.

Dušica je komentarisala kako gledaoci žestoko kritikuju zadrugare.

Ja moram da kažem da sam čestitao rođendan Sanji preko druge osobe - rekao je Car.
Mene je Maja zvala i prenela mi pozdrave od Filipa, a ja sam bila šokirana. Maja je bila na mom rođendanu i posle je otišla valjda sa njim. Ja mislim da su njih dvoje drugari - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam hteo da dođem da upoznam Branku i da se proveselim. Ja moram da kažem da mi je jako krivo što smo Janjuš i ja prekinuli prijateljstvo. Moram da kažem da smo se on i ja čuli nakon mog gostovanja i videli, ali eto nismo se razumeli - pričao je Car.
Moram da kažem da je Janjuš kada je gostovao sa Aleksandrom, on je ljubomorisao na mene. Janjuš je imao kontakt i sa Aleks i sa onom osobom koju ne pominjem (Minu) on meni to nije rekao, a ja kada sam se čuo sa Majom sve sam mu rekao. Ja sam sada u zentu kada se čujem sa nekim, a on nije u zentu kada se čuje sa mojim bivšim i još pričaju o meni. Meni nije jasno što sam ja osuđivan a on nije. Ja imam devojku i želim da se ogradim od svega - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma koja prijateljstva, tamo je svako bio sa svakom. Ljudi oni morališu a niko ne priznaje gde je pogrešio. Pa priznaj, reci da si pogrešio - vikao je Mića.
Mene boli ona stvar ko nšta radi, Sanja se druži sa Monikom koja mi je bivša, a onda ide na svadbu sa Aleks. Mene to ne zanima - govorio se Car.
Ma svaka vaša druženja su lažna - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga