AKTUELNO

Skandal ne jenjava!

Nakon što je Pink.rs ekskluzivno saznao da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša raskinuli, tim povodom se oglasila i bivša zadrugarka, pa potvrdila naša saznanja na društvenoj mreži Instagram, a onda i njihova prva komšinica, koja je iznela do detalja ceo incident iz stana bivšeg ljubavnog para.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Pink.rs je ponovo stupio u kontakt sa prvom komšinicom bivših zadrugara, koja je došla do novih saznanja kada su "Boni i Klajd" u pitanju.

Pričam realno, moram da stanem na Tarinu stranu. To je haos bio. Oni su se odselili odatkle, ne žive više tu. Ša je otišao, vratio se na Novi Beograd, Tara je otišla na Voždovac. Stvari su ostale u stanu, niko nije došao po njih – priča gospođa, pa dodaje:
Istina je da pravio haos, i to urnebesan. Histerisao je za svaku sitnicu, Tara nije više mogla da trpi njegovu ljubomoru. Definitivno su raskinuli. U kraju smo često mogli da vidimo njegove napade agresije, iživljavao se i non-stop drao... To je nenormalno ponašanje, iznervira se, pa krene da šutira auto, gumu... Užasno je bilo za gledati – kaže prva komšinica.

Foto: Jelena Simonović, Instagram.com/tarasimov

Ona se dotakla i prepucavanja, koje je usledilo nakon raskida.

Svađali su, raskinuli... A onda je Ša krenuo da namerno udara kontru Tari. Počeo je da iznosi gnusne laži o njoj, čak je i fanove u sve upleo. Preko fanova šalje pretnje i uvrede, svašta mi je stizalo – otkriva gospođa za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: Pink.rs

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov