AKTUELNO

Već prošle godine su najavili svadbu.

Princ Đorđe Karađorđević pripema glamuroznu svadbenu ceremoniju venčanja sa svojom izabranicom Felon Rejman.

Nakon što su prošle godine građanski brak sklopili u Engleskoj, princ Đorđe Karađorđević i njegova izabranica Felon Rejman, 15. jula će sudbonosno da izgovoriti i na crkvenom venčanju u Srbiji.

Foto: Promo

Pripreme za gala ceremoniju uveliko su u toku, a sin princa Tomislava Karađorđevića i njegova šarmantna supruga burme su birali u Beogradu.

I dok će crkveno venčanje prirediti na Oplencu, primanje čestitki i koktel će biti upriličeni na Belom dvoru u Beogradu.

Foto: Promo

Inače, pre nego što su postali supružnici u engleskoj prestonici, dvAdesetjednogodišnja Felon i dvanaest godina stariji Đorđe bili su u vezi dve godine, a upoznali su se na karateu, koji su oboje trenirali.

Foto: Promo

Buduća srpska nevesta već se užurbano uči srpskim običajima, što njenom partneru posebno znači, pošto oboje izuzetno vole Srbiju, a žive na relaciji Beograd – London.

PROČITAJTE JOŠ: VELJKO JE TATA ZA PRIMER: Seka objavila dirljivu fotografiju Jakova i ODUŠEVILA SVE (FOTO)

Foto: Promo

Podsećanja radi, u oktobru prošle godine princ Mihailo Karađorđević oženio se svojom izabranicom Ljubicom, a Đorđe i Felon su već tada izrazili želju da se i oni venčaju na Oplencu.

Pink.rs

#Felon Karađorđević

#Venčanje

#svadba

#Đorđe Karađorđević

'