AKTUELNO

Sukobi se nastavljaju!

Rialda Karahasanović i Lepi Mića nastavili su svoje sukobe i nakon izlaska iz rijalitija. Podsetimo, sinoć u sred emisije "Narod pita" oglasila se pevačica i Mići poslala poruku koju je voditelj Darko Tanasijević pročitao uživo.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamolila bih ovog metuzalema od Miće da svoje projekcije ispoljava na one što im je služio kao "rijaliti sufler". Ako sam ja flertovala sa Matorom, onda sam i sa tobom jer u onoj ženskoj garderobi si mi neodoljiv - glasio je jedan deo Rialdine poruke.

Foto: TV Pink Printscreen

E ovako, Rialda i Kenan nisu bili u vezi nijedan dan. Neshvatljivo je da su u vezi deset meseci a da nemaju seks. Nek pričaju nekome drugom. Matora je javno prema njoj izjavila emocije prema njoj, kada bi neko tako javno mojoj supruzi izjavio ljubav ja bih joj je*ao mater. To su priče za malu decu. Sama Rialda ga je napala, nema šta mu nije rekla baš zbog toga. Ona je namazana, iskusna da se razumemo. Ona je meni prijatna za svađu, volim da se svađam sa nekim ko mi je ravan - izjavio je Mića sinoć, nakon što mu je Darko pročitao pevačicinu izjavu.

Strasti se ne smiruju, jer se Rialda još jednom oglasila i obratila upravo njemu!

Foto: Instagram.com

- Mićo, kad smo kod argumenata tvoj najjači je: ''Zašto nije imala seks u rijalitiju?!''. Ovo da nije tragično, bilo bi možda smešno - poručila je Rialda Mići, a kako će se ovaj sukob završiti ostaje nam da ispratimo.

Autor: J.M.Đ.

#rialda