AKTUELNO

On je hteo da ga ga urniše!

U toku je emisija "Narod pita", a sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u studiju ovo veče su se našli Ivana Šašić, Nenad Lazić Neca i Lepi Mića

Nakon ljubavnog klipa Nece i Bore Satane, uključila se gledateljka iz Zemuna:

Mićo ti si sjajan gospodin. Moram da kažem da je Ivana u pravu jer je uradila ono što ju Ša zamolio, on nije dobar čovek i nije voleo svoju ženu čim je to uradio - rekla je gledateljka.
Ja ne kaćem ništa loše ja samo smatram da je Ivana morala da primeti to što se dešavalo između Tare i Ša. On se kleo u decu svog brata da tu nema ništa, ali vidite da se sve to dešavalo, pa je nastao haos - rekao je Mića.
O tome ti pričam, on se meni kleo - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U ovo četiri sezone se nikada nije desilo ovako nešto poput Tare i Ša. Ona se pokazala u trećoj sezoni kao loša, a u četvrtoj još gora. Ona je na samom startu napala Miću, vređala mu porodicu na startu trojke - pričala je gledateljka o Tari i Ša.
Ona je bila peta prošle godine, za nju je glasao narod, isto i za Maju i Janjuša a šta su oni pokazali ništa - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Mića i Ivana su komentarisali ljubavni klip Bore i Nece:

On je pričao da je zaljubljen u Boru, a sada kao nije, on igra ozbiljan rijaliti, On je plakao sat vremena u radiju, a on je namazan - rekao je Mića.
Ja sam sve lagao, meni se Bora nije svideo. Ja sam gluma, igrao sam se - dodao je Neca.
Da li je moguće da si radio sve ono i lagao porodicu, i sve to radio da bi se igrao, blamirao porodicu - upitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam sebičan, i to sam radio zbog toga. Ćuteo sam i trpeo neke stvari, ali sam smislio osvetu. Ja sam igrao rijaliti - rekao je Neca.
Da li je moguće da si ti lagao roditelje da si pe*er zbog rijalitija - upitao je šokiran Mića.
Ja sam lagao sve i sve sam izmislio. Meni je bilo super kada je on bio psihički loše, ja sam hteo da ga kaznim što mi je psovao majku. U početku je bio fin sa mnom, a onda je nastao haos kada se promenio - dodao je Neca.
Ti si imao vremana da se iskupiš i prema njemu i prema Milici koju si povredio. On tebi da kaže da te voli kao druga a ti mu izjavljuješ ljubav - rekao je Mića-
Ja sam to namerno radio - nastavio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga