AKTUELNO

Da se Ana Korać, popularna rijaliti zvezda, može smatrati trendseterkom, govori i činjenica da su, nakon što je početkom februara upriličila rođendansku proslavu svom psu Stikeru, to počele da praktikuju i druge ličnosti sa domaće javne scene.

Iako se ovakve "žurke" često negativno komentarišu na društvenim mrežama, ponosni vlasnici kućnih ljubimaca za to ne mare, već im organizuju rođendane poput dečijih, što je sada učinila i folkerka Aleksandra Mladenović.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ona, doduše, nije kao njena prethodnica Ana zakupila poznati prestonički restoran za ovu priliku, već je upriličila intimnu proslavu u svom toplom domu.

Ina, njen pas, koji je napunio prvu godinu, dobila je od svoje gazdarice rođendansku tortu sa sve svećicom, a ukoliko je, kao što tradicija nalaže, tu istu svećicu oduvala - to je učinila u društvu još jednog psa, kog je Aleksandra pozvala u goste, kako bi "žurka" bila potpuna.

Srećan ti prvi rođendan bubo moja malena, moj najverniji krzneni prijatelju. Došla nam je i drugarica Minnie da pojedemo torticu zajedno - napisala je Aleksandra.

Autor: D.T.

#Aleksandra Mladenović

#Ana Korać