AKTUELNO

Iskrena do koske!

Ivana Selakov ističe da je pauzu tokom pandemije iskoristila da se posveti porodici, ali nije krila sreću što se konačno vratila nastupima i pevanju. Pevačica je otvoreno govorila o svim poteškoćama sa kojima su se ona i kolege susretale u prethodnom periodu, ali i objasnila zašto se poput svog kolege Ace Lukasa nikad ne bi odvažila da napiše knjigu o svom životu.

Foto: Instagram.com/selakov

Protekli period bio je jako težak, prvenstveno za vas muzičare jer niste mogli da radite. Kako ste vi uspeli da se izborite sa pandemijom, da li ste imali finansijskih poteškoća?

Pa mogla bih da kažem dobro, ali jeste bilo teško finansijski. Tokom zatvaranja sam se posvetila maksimalno porodici i hvala bogu da je pandemija sad malo utihnula. Čeka me radno leto i imam dosta zakazanih nastupa. Jedva sam čekala da izađem na binu, pogotovo što sam osvežila bend novim muzičarima. Nažalost, mnogo muzičara je tokom pandemije zbog loše finansijske situacije napustilo ovaj posao i prešlo u neku drugu branšu, tako da nije bilo lako naći novu ekipu, ali uspela sam na kraju i sad nastupamo u skroz novom ruhu i energiji.

Pojedine vaše kolege kažu da im je pandemija uticala na cenu nastupa, te da su sada morali da je smanje. Kakva je situacija kod vas?

Sigurno se to desilo, ali u mom slučaju se nije toliko mnogo menjalo.

Foto: Instagram.com/selakov

Jeste li i vi razmišljali da se možda oprobate u nekom drugom poslu tokom pandemije?

Jeste bio jako težak period, ali iskreno nisam razmišljala o drugom pozivu. U svakom slučaju, sad sam presrećna i hvala bogu što je sve dobro prošlo.

Lukas ima običaj da se često svađa sa kolegama, ipak vi ste jedna od retkih sa kojom je u odličnim odnosima kroz vaše dugogodišnje poznanstvo. Kakav je on zapravo?

Ma Aca je zapravo fenomenalan lik. On je Škorpija u horoskopu kao i ja, i mi se dobro slažemo. Stvarno je jako jedinstven, jedan jedini, što se kaže.

Foto: Instagram.com/selakov

Da li biste se vi odvažili da napišete knjigu o svom životu?

Moj život nije tako zanimljiv, ni upola. Da imam bar blizu zanimljivo iskustvo kao Lukas, toliko koncerata i svega što je preživeo, možda bih je i napisala. Ali moj život nije ni blizu toga, tako da bi to bila jedna jako dosadna knjiga.

Autor: P.R.

#Ivana Selakov