AKTUELNO

Dao je svoj sud!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević pitao je Stefana Karića za mišljenje o odnosu Miljane Kulić sa njenom majkom Marijom Kulić.

Mnogo se pisalo o tvom odnosu sa roditeljima, čuli smo da si se pokajala za te stvari. Stefane, prisustvao si tim scenama, šta ja za tebe bilo najgore što se tiče odnosa sa njenom majkom? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Što je iznela neke stvari iz privatnog života - rekao je on.
Lagala sam da bih se dodvorila dotičnom - ubacila se Kulićeva.
Tim lažima si ih ugrozila. Katastrofa je što im je priređivala neke scene. Verovatno im nije lako bilo da gledaju to. Ja sam joj govorio da ne radi neke stvari - nastavio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' veruješ da ona može da se promeni? - pitao je voditelj.
Ja bih iskreno voleo da je tako kako ona kaže, ali čisto sumnjam. Navikla je tako da živi. Mislim da se neće promeniti. Navikla je da se svađa, pa da se ljubi, raskida. Uvek se vraća Zoli. Ne pratim ta dešavanja, ali očigledno je da se vratila Zoli. Teško će ona otići od Zole, ona to voli taj turbuletan odnos. To je ono što nju radi i pokreće - rekao je Stefan.
Da, ali na loše. Ajde da me pokreće na dobro. Nije mi to više zanimljivo - ubacila se Miljana.
Ali nije ni manje - dodao je Stefan.
Ako ja budem dobro, biće i moji dobro. Ja ovakva, u tom odnosu, nisam dobra oo sebe, a najmanje po njih. daću sama sebi zadatak da počen da razmišljam u drugom pravcu - objasnila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga