AKTUELNO

Odmeren kao i uvek!

Mišel Gvozdenović, pevač i bivši zadrugar četvrte sezone najgledanijeg rijaliti formata bio je sinoć gost u emisiji "Narod pita", a pre samog početka porazgovarao je sa ekipom portala Pink.rs o svemu što je obeležilo njegovo učešće i o onome što ga čeka nakon izlaska iz Bele kuće.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Na samom početku razgovora smo ga pitali koja su njegova očekivanja od emisije s obzirom da gostuje sa Miljanom Kulić sa kojom već godinama ima jako turbulentan odnos koji se nastavio i u Beloj kući.

Očekujem da sve prođe u najboljem redu kao i uvek, Zadruga je što se mene tiče završena, očekujemm da će veče proteći mirno - rekao je Mišel.

Pitali smo ga za mišljenje o Čorbinom komentaru iz prethodne emisije "Narod pita" gde je izjavio kako se njima (čuvenom triju iz Paba) nisu poklopile energije i kako je zapravo zbog toga prijateljstvo puklo.

Družili smo se dok je to svima odgovaralo, onda kada meni nije, ja sam izašao svojevoljno iz Paba, svakako im želim sve najbolje. Po svemu sudeći ni oni se nisu uklapalu u moje društvo - naveo je pevač.

Foto: Pink.rs

Neizbežno je bilo pitanje za njegov jedini ljubavni odnos koji je imao u kući, a to je sa Minom Vrbaški.

Moram priznati da redovno od njenih fan stranica dobijam pitanje zašto nismo zajedno, da li smo se videli da li smo se čuli. Ja sam odavno stavio stavio tačku na taj odnos. Čak ni u Zadruzi nakon svega nismo imali neki odnos, tako da ga nismo nastavili ni nakon izlaska. Šta je bilo bilo je, stavljena je tačka, svako živi svoj život i tako je najbolje. Kako svima tako i njoj želim sve najbolje u životu - izjavio je Gvozdenović.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Na kraju smo ga pitali koji su mu planovi za budućnost.

Mnogo radim, dosta sam zauzet, ima posla. Ne stižem da odvojim ni vremena za sebe, malo sam čak i prodicu zapostavio nažalost, kao i svoje drugove i prijatelje. Vikend završavam radno. Posle vikenda ulazim u studio i radim na novoj pesmi, planira se i spot i polako da to izdajem, nadam se da me trenutna situacija sa koronom neće sprečiti kao ni moje kolege da radimo i živimo, bila bi šteta - rekao je Mišel.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Video: Pink.rs

Autor: J.M.Đ.

#Mišel Gvozdenović