AKTUELNO

Pevačica je bila malo oštrija.

Pevačica Goca Tržan, koja je nekoliko puta isticala da neće ići pod nož, otkrila je sada svoje detaljno mišljenje o plastičnim operacijama.

- Imam 43 godine i volim svoje telo, Nisam u fazonu da sam savršena, ali ni nesavršena. Ponašam se kao normalna prirodna žena. Nemam silikonsko dupe ili silikonske sise. To je mnogo teško upakovati u kupaći kostim. Rađala sam. Imala sam ogroman stomak jer sam bila krupna trudnica. To prihvatam kao realnost i uopšte se ne trudim da se prikažem boljom i lepšom nego što jesam - kaže Goca.

Foto: Instagram

Ona je svesna da ima nedostataka zbog kojih bi mnoge žene dramile, ali se, kako kaže, ne uzbuđuje zbog njih.

- Čak i one koje su najzgodnije i najlepše imaju zamerku na svoj izgled. Ja se trudim da se uopšte ne bavim time. Imam stomačić i to je normalna stvar. Ponosna sam na sebe. Nemam celulit, zategnuta sam - zaključila je pevačica.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ipak, zbog onoga što je na kraju dodala mogle bi da se uvrede mnoge njene koleginice koje su išle na korekciju kod plastičnog hirurga.

PROČITAJTE JOŠ: NASMEJALA SVE DO SUZA: Ana Nikolić otkrila svoje planove za leto (FOTO)

- Neka se one isisavaju, meni je lakše da vežbam i budem zdrava. Da li ću imati struk pet centimetara manji, to mi neće pomoći da budem sigurnija u sebe - istakla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Goca Tržan

#Plastične operacije

#pevačica

'