AKTUELNO

Sve otkrila!

Rijaliti zvezda Miljana Kulić večeras je gošća u "Narod pita", a pred sam početak čuvene emisije, ekipa portala Pink.rs je porazgovarala sa najpoznatijom Nišlijkom o svim aktuelnositma iz njenog života.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Na samom početku, upitali smo Miljanu šta očekuje od večerašnje emisije.

Aposlutno ništa. Šta bih mogla očekvati od emisije... Meni ovo nije prva emisija, non-stop gostujem, očekujem lud provod sa Darkom Tanasijević, pošto se mi i privatno i poslovno družimo, tako da sam najsrećnija zbog njega, što je on voditelj, a ja gošća.

Podsetili smo je da neće biti sama u studiju, i da će joj društvo praviti Mišel Gvozdenović, s kojim ima turubulentan odnos.

Svaka čast njemu, on je zadrugar, može da bude ovde ko hoće, meni je svejedno.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Nedavno je porodica Kulić napravila gala slavlje povodom 3. rođendana malog Željka, pa nas je zanimalo kako je sve proteklo i da li su se utisci slegli.

Super smo se proveli, zbog toga sam malo i umorna. Nakon restorana smo nastavli da slavimo i kući, bašta i kuća su bile prepune gostiju. Veruj mi da su neki gosti još uvek ostali, jer su pristigli iz raznih gradova.

Ipak, neizbežno pitanje bilo je vezano za njene roditelje, Mariju i Sinišu.

Roditelji su mi dobro. Biće bolje. Mama je završila sa hemoterapijom i zračenjem. O svemu sam se raspitala, odlično su, a ove laži koje pišu pojedine novine i neke novinske natpise ću komentarisati u emisiji

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Na samom kraju, upitali smo Kulićevu da li ponovo planira da poseti etno selo nadomak Beograda nakon završetka emisije, kao što je to učinila i prošli put.

Ne znam zbog čega je zabranjeno da ja idem u etno selo. Ja aposlutno ništa nisam slagala u prethodnoj emisiji, bila sam tamo, nisam bila ni sa kim na kog aludirate, ali zašto da ne, uhvatite me i pokažite mi dokaze, ja ću se samo pokloniti. Ja kažem da to nije istina i da nemam nikakav kontakt sa momkom, niti se čujemo, niti viđamo. Niti ću.

A onda je najpoznatija zadrugarka otkrila i jednu ekskluzivu.

Mogu da vam kažem da snimam pesmu i spot. Kontaktirao me je menadžer Darka Lazića, uskoro ćete videti nešto neočekivano, što bi Darkić rekao, da zapušimo celoj estradi usta. Snimićemo duet, naravno, počela sam da vežbam i pevanje. Pratite me da vidite gde ću večeras posle emisije otići – završava Miljana kroz smeh.

Foto: Pink.rs

Autor: P.R.

#Miljana Kulić