AKTUELNO

Njih četvoro rođeni su na današnji dan.

Danas je poseban dan za čak četiri voditelja ružičaste televizije. Svako od njih je uspešan u svom poslu, a iako su mladi, svom poslu su jako predani i zahvaljujući tome što rade ono što vole, postali su prepoznatljivi i cenjeni.

Najmlađe lice Televizije Pink koje danas slavi rođendan je Nemanja Vujičić, novinar i reporter emisije "Premijera". Nemanja svojim zanimljivim prilozima, atraktivnim sagovornicima i uvek aktuelnim pričama upotpunjuje svaku premijernu emisiju, a poseban pečat svakako daje "Premijera vikend specijalu". Vujičić svoj 25. rođendan proslavlja u rodnoj Vrnjačkoj banji.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka vremenske prognoze na Televiziji Pink danas slavi 27. rođendan. Atraktivna Marija Egelja svakodnevno obaveštava gledaoce kakvo vreme ih očekuje, a kad je ona na malim ekranima, osmeh je taj koji učini da ni kišno vreme nikome ne pokvari raspoloženje.

Foto: E-stock

A kad Marija odmara, Milan Raonić je tu da oraspoloži pripadnice lepšeg pola. Raonić danas proslavlja 28. rođendan a njegovi zanimljivi prilozi svakako ulepšavaju informativne emsije Televizije Pink.

Foto: Printscreen Facebook

Šarmantna voditeljka emisije "Premijera vikend specijal" Tijana Prica nedavno je izgovorila sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Bojanu, pa ovaj 28. rođendan proslavlja kao gospođa Pecić. Tijana se trudi da sa celim timom za gledaoce Televizije Pink otkrije sve detalje iz života poznatih i ulepša svako nedeljno popodne.

Foto: Printscreen Instagram

Ekipa portala Pink.rs čestita rođendane dragim kolegama uz želju da nastave da nižu poslovne uspehe.

Pink.rs

#Marija Egelja

#Milan Raonić

#Nemanja Vujičić

#Rođendan

#Tijana Prica

#voditelj

'