AKTUELNO

U jedno je siguran!

Iva iz Beograda uključila se, kako bi se obratila večerašnjim gostima i postavila im pitanja:

Pozdravila bih Milicu, pre svega. Smatram da je najbolja kad je solo, ne trebaju joj veze i muškarac, stabilna je i može da stoji na svojim nogama. Što se Mine tiče, mislim da je prošlo njeno vreme, što se tiče učešća u rijalitiju, mislim da je se rijaliti zasitio. Niko nije divan i krasan, svi rade u 4 zida ono što ona radi, samo je ona sebe zapečatila time, mislim da je toga i sama svesna. Pozdravila bih Kristijana, on je pametan, zna da podeli sve, takvu osobu treba imati za prijatelja. Mislim da je neke stvari radio za potrebe rijalitija, mislim da je to za njega prošlost, on nije za to, treba da iskoristi pamet i novac za nešto konkretno. Mislim da se Kristijan preračunao, da je isto kod njega i Ša, ali je Kristijan tu krivicu priznao. Napravio je grešku, što je sa toliko mlađom osobom ušao u neki odnos i da mu tu mesto nije - komentarisala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Tara i Ša nisu u nekom čistom odnosu, mislim da je to velika razlika u godinama, ona je neiživljena, dok je on nekako... ne znam, kao da žudi za porodicom i naslednicima. Svi znamo da nije imao decu sa Ivanom, ali mislim da Taru ne voli isto kao Ivanu. Ne znam da li je on pomešao definiciju strasti i ljubavi - dodala je gledateljka.
Ja sam pretpostavio da će tu doći i do tuče, ja nikada neću zaboraviti njenu histeriju, onaj inat i bes... Gde je tu ljubav, kada u jednom momentu jedna mlada devojka nema nikakvu kontrolu nad sobom? Kako onda da komentarišemo tu vezu? Ja sam tu vezu prvi video - komentarisao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga