AKTUELNO

Dugo očekivani susret bivših učesnica "Zadruge" Sandre Rešić i Jovane Ljubisavljević, koje se već danima prepucavaju putem medija, desiće se u večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" na TV Pink!

Njih dve su se prvobitno srele na gala partiju nakon superfinalne noći, gde se jedna drugoj nisu javile, a potom je Jovana Ljubisavljević gostujući u emisiji "Narod pita" priznala voditelju Darku Tanasijeviću da ju je, između ostalih, najviše razočarala Sandra jer joj je "glumila prijateljicu", dok ju je ogovarala iza leđa.

U sve to umeštala je i Sandrinu majku Cicu, istakavši da se ona na negativan način izjašnjavala o njenoj vezi sa Stefanom Karićem, te istakla da ona nije devojka za njega.

Foto: TV Pink Printscreen

S druge strane, Sandra je demantovala navode misice, a naročito je pobesnela što joj doskorašnja cimerka javno pominje majku, zbog čega joj je poručila da "može doći do ratnog stanja".

Prepucavanje je nastavljeno putem medija i tokom njihovih odvojenih gostovanja u emisijama "Narod pita", a sada će se prvi put suočiti javno, u studiju TV Pink!

Foto: Pink.rs

Večeras će gledaoci Pinka biti u prilici da dobiju odgovore na brojna pitanja, kao i konačno razrešenje sukoba koji trese domaću javnost! Zato ne propustite novo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita" večeras u 22h na TV Pink, a očekujemo i vaše pozive, pitanja i komentare.

Pozovite 0677/300-300 i uključite se direktno u emisiju, koju će voditi Darko Tanasijević.

Foto: J. Simonović

Autor: pink.rs