AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Atraktivna bivša zadrugarka Sanja Stanković večeras je gost na televiziji ''Pink'' u emisiji ''Narod pita'' gde će se po prvi put nakon zadruge suočiti sa svojom bivšom devojkom Jovanom Tomić Matorom.

Sanja je neposredno pred emisiju imala peh sa nogom, ali sve je rešila na vreme i stigla u zgradu televizije ''Pink''. Ovom prilikom je u iskrenom razgovoru za Pink.rs progovorila na mnoge goruće teme.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako se osećaš pre emisiju sa Matorom, rekla si da morate da obavite razgovor, da li ste se čule?

Nisam baš oduševljenja što sam u emisiji sa njom, danas sam prvi put pogledala mnoge klipove. Ona je mnogo pričala ružno o meni, razne stvari. Takvu gorčinu i težinu imam u sebi što moram da budem sa njom u emisiji. Najradije bih se teleportovala negde da mogu.

Da li ste se srele posle ''Zadruge 4''?

Videle smo se na jednom splavu, tu je bio susret. Ništa specijalno. Nismo ni razgovarale, a ovo je prvi put da ne razgovaramo posle rijalitija - priča Sanja.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Nisi spletkarila i nikome od bivših partnera nisi ništa nažao uradila. Car, Anđelo, Matora, kao da su najviše ogorčeni na tebe?

Smešno mi je što su ogorčeni na mene, a ja nikome ništa loše nisam uradila, a oni su meni svi loše radili.

Fran je u emisiji rekao da si ispala glupa, kako to komentarišeš?

Jesam ispala glupa i naivna. Slažem se, ali oni su zbog priče sa Matorom stekli pogrešno mišljenje o meni, mislili su da ću da ih zeznem, a zapravo su svi mene zeznuli na kraju.

Da li ste ti i Filip Car imali komunikaciju nakon emisije?

Aleks i ja smo se vratile na svadbu, i bilo nam je top. Sa Filipom apsolutno nikakvu komunikaciju nisam imala.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Rekla si da ćeš tužiti Nenada Aleksića Ša, da li si podnela tužbu?

Ne samo njega, nego mnoge. Danas sam zvala advokaticu, tako da ćemo to rešiti u najkraćem roku. Sve one koji su pričali loše o meni. Nek to opravdaju na sudu.

Rekla si da ćeš i Matoru tužiti, da li je to deo razgovora koji treba da obavite?

Ne, nije to razgovor koji treba da obavimo. Razgovor treba da bude oko nekih naših privatnih stvari, ne znam. Videću za Matoru, ipak sam bila sa njom dve i po godine i kad pomislim na to mučno mi je.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Danas se pojavila vest da imaš novog dečka, da li je to istina?

Videla sam to danas! Nit sam kupila stan, to ću kad mama bude došla, nit imam dečka - zaključila je Sanja Stanković kroz smeh za Pink.rs

Autor: M.M./M.P.

#Sanja Stanković